Sociedad
RECONEIXEMENT

Antoni Miró rebrà una distinció al Mèrit Cultural dins dels Premis 9 d'Octubre

L'artista alcoià ha sigut un dels designats per la Generalitat Valenciana junt a l'actriu valenciana Magüi Mira, molt vinculada a la nostra ciutat, o la fotògrafa alacantina Cristina de Middel

Antonio Miró, en el seu estudi del Mas de Sopalmo

Alcoi

L'artista Antoni Miró no para de rebre de reconeixements. Si en 2021 va obtindre el títol de Fill Predilecte de la ciutat i la Medalla d'Or de la mateixa, en aquest 2022 és la Generalitat Valenciana la que li entregarà una de les distincions al Mèrit Cultural dins dels Premis 9 d'Octubre que s'entregaran aquest diumenge 9 en el Palau de la Generalitat de València.

Junt a ell hi haurà altres sis distincions, entre elles a l'actriu i directora de teatre valenciana Magüi Mira, molt vinculada a Alcoi, a l'igual que el seu germà, el director de cinema, Carles Mira, o la fotògrafa alacantina Cristina de Middel.

Les altes distincions d'aquest any són per als escriptors Miguel Hernández i el castallut Enric Valor, a títol pòstum, la cantant Sole Giménez, l'escriptor Manuel Vicent i al poble d'Ucraïna. Com a Ambaixador de la Comunitat Valenciana serà designat l'arbitre Antonio Mateu Lahoz, qui sol estar acompanyat per l'arbitre asssistent alcoià Rubén Porras.

També seran premiats els clubs de futbol de l'Hércules, Elx i Castelló, amb motiu del seu centenari.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha donar-li l'enhorabona a totes les persones guardonades i entitats en els premis d'aquest 2022 i molt especial a Antoni Miró. Recordar que aquest pintor i escultor alcoià també dona nom a la Càtedra d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00