Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TEATRE

Teatre Circ obrirà TeatrAm el dijous 13 d’octubre amb “La sombra del Tenorio”

Ricard Sanz i Pepi Cantó protagonitzaran aquesta obra que entrarà a escena a les 20 hores en el Teatre Principal d’Alcoi

Teatre Circ d'Alcoi obrirà TeatrAm amb 'La sombra del Tenorio'

Teatre Circ d'Alcoi obrirà TeatrAm amb 'La sombra del Tenorio'

13:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1665148576169/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La companyia de teatre amateur alcoiana Teatre Circ és l’encarregada d’estrenar la II Mostra Nacional de Teatre Amateur (TeatrAm) amb la funció programada per al dijous 13 d’octubre. A les 19:30 hores serà el moment en què Ricard Sanz i Pepi Cantó pujaran a l’escenari del Teatre Principal d’Alcoi per a interpretar La sombra del Tenorio.

Abans de presentar-se davant del públic, els actors i Adolfo Mataix, el director de l’obra, en Hoy por hoy Alcoy, ens han donat un tast del que representaran en aquesta història escrita per José Luis Alonso de Santos. A més, quan acaben la representació, hi haurà una trobada de l’equip artístic amb els espectadors.

Per gaudir de la primera proposta de TeatrAm 2022, les entrades estan a la venda en Ticket Alcoi i en la taquilla del Teatre Calderón.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00