Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Pep Sellés: "Primer, els Premis Berlanga per 'Desenterrats' i després, acompanyar a l'Ambaixador Real, porte uns dies fantàstics"

L'actor ha estat en Soc Alcoià en una entrevista en la que el guardó al millor actor protagonista ha presidit la taula durant la conversa on hem repassat la seua llarga trajectòria com actor i la seua brillant actualitat

Alcoi

L'actor Pep Sellés ha sigut el convidat en aquesta ocasió al programa mensual que Radio Alcoy fa en Soc Alcoià. Sellés ha sigut protagonista els últims dies per partida doble. Per una part per guanyar el Premi Berlanga al millor actor protagonista pel seu paper del doctor Samuel en la sèrie de segell alcoià 'Desenterrats', un dels quatre premis que va obtindre aquesta producció. Després per ser designat com acompanyat de l'Ambaixador Real del dia del Ban Reial i la Cavalcada, ajudant a declamar el text escrit per la companyera d'aquesta casa, Lucía Gadea.

De totes aquestes coses i moltes més, com la seua llarga trajectòria professional de més de 30 anys vinculat al teatre, cinema i televisió, parlem en aquesta ocasió junt a l'amfitrió, Fede Escoda. També en la conversa apareix altre protagonista important: Tirisiti, al que també porta vinculat més de 30 anys com a component de La Dependent.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad