Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
PATRONA DELS MÚSICS

Alcoi continua celebrant Santa Cecília amb tres concerts i danses

Mariola Reig, Ernesto Jover i Luis Castelló, en representació de la Comissió de Santa Cecília, expliquen el programa dedicat a la patrona dels músics

Alcoi celebra la festivitat de Santa Cecília amb concerts, actuacions i esport

Alcoi celebra la festivitat de Santa Cecília amb concerts, actuacions i esport

18:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668779476367/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Alcoi continua en la celebració de Santa Cecília amb més actuaciones. Mariola Reig, del Grup de Danses Sant Jordi que ostenta la presidència de la Comissió de Santa Cecília; Ernesto Jover, del Grup Barxell de Dolçaines i Tabals amb la vicepresidència de la comissió i en funcions de secretaria está Luis Castelló, de l’Agrupació Musical Serpis han estat en Hoy por hoy Alcoy contant com està anant i quin és el programa previst per als propers dos caps de setmana.

Queden dies perquè sone la música i els passos de ball en honor a la patrona del músics. La primera cita serà aquest diumenge, a les 18:30 hores, en el Círculo Industrial d’Alcoi on el Grup de Danses Carrascal celebrarà el V Aplec de Santa Cecília.

El dissabte 26 de novembre, a les 18 hores en el Teatre Calderón d’Alcoi, serà el primer concert de Santa Cecília amb la participació del Grup Barxell de Dolçaines i Tabals, La Cordeta, Grup de Dolçaines i Tabals, la Societat Unió Musical d’Alcoi i l’Agrupació Musical Serpis.

El segon concert està previst per al diumenge 27 de novembre, a les 11 hores, en el mateix escenari alcoià i a càrrec del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà, la Colla Rebuig d’Alcoi, la Banda Primitiva Apolo d’Alcoi i la Societat Musical Nova d’Alcoi.

L’Orquestra de Pols i Plectre Harmònica Alcoiana tancarà el cicle de Santa Cecília amb el seu concert programat per al diumenge 27 de novembre, a les 19 hores, al Círculo Industrial d’Alcoi.

L'accés a totes les activitats és lliure si bé per als concerts en el Calderón cal retirar la invitació en TicketAlcoi.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad