Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
MÚSICA

Marco Pompero presenta el seu nou disc ‘Deu’

El músic alcoià compila els treballs ‘Quatre’, ‘Tres’, ‘Dos’ i ‘U’ en esta proposta musical que està nominada a millor disc de rock en els premis Ovidi Montllor

Marco Pompero presenta el seu últim disc 'Deu'

Marco Pompero presenta el seu últim disc 'Deu'

09:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668779731800/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Marco Pomero està d’estrena musical. Fa uns dies va presentar el seu darrer disc que s’anomena Deu. En ell, el músic alcoià compila treballs com Quatre, Tres, Dos i U en què fa un repàs a la seua vida els últims dos anys.

Pompero ha estat en Hoy por hoy Alcoy aquest divendres donant a conèixer el fruit de la creació de les cançons i l’enregistrament de les mateixes en la casa dels seus avis. Un projecte en què ha estat acompanyat pels músics Andreu Vidal i Dani Serra, amb la producció de Blai Antoni Vañó, amb la col·laboració d’Enric Alepuez, qui va gravar les bateries de Foc, Carn i Sol, i els dissenys del disc són de Jordi Arques.

Ens ha fet la visita abans d’anar-se’n a Catarroja perquè aquesta vesprada es lliuraran els premis Ovidi Montllor. Marco Pompero està nominat amb Deu com a millor disc de rock.

Els oinets de Ràdio Alcoi han pogut escoltar en directe un dels temes d’aquest disc ja que Marco Pompero ens ha interpretat Cel per escriure el punt final a l’entrevista.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00