Directo

MUNDIAL DE QATAR Sigue en directo el desenlace de los dos partidos del grupo C en 'Carrusel Deportivo'

Sociedad
GUARDÓ

El CRA Mariola Benicadell, premi Enric Valor

Es tracta d'un guardó que reconeix aquelles persones o entitats que més han treballat en la defensa

Representants del CRAC Mariola Benicadell amb la presidenta de la Coordinadora, Elionor Ortolà, i la periodista Ester Vizcarra

Alcoi

El Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell, format pels aularis d'Agres, Alfafara i Gaianes ha rebut el Premi Enric Valor que anualment atorga la Coordinadora pel valencià de l'Alcoià i el Comtat-Escola Valenciana. Es tracta d'un guardó que reconeix aquelles persones o entitats que més han treballat en la defensa de l'educació, la cultura i la llengua. El Premi es va lliurar al Centre Social d'Agres. El CRA Mariola Benicadell va ser la responsable de les passades Trobades de les Escoles Valencianes.

La periodista Ester Vizcarra va ser l'encarregada del discurs de justificació del guardó, introduïda per la presidenta de la Coordinadora, Elionor Ortolá, en què va destacar el caràcter innovador i compromés de l'escola, fonamental en la vida i futur dels tres pobles. També, la gran implicació en aquesta organització de la Trobada d'Escoles Valencianes, celebrada enguany als tres municipis.

Anteriorment, el premi l'han rebut: Célia Ibáñez i Ricard Sancho, fundadors de la llibreria Set i Mig d'Alacant; el Centre d'Estudis Contestans; el Centre Cultural Castellut; Josep Alcover i el projecte educatiu Com sona l'ESO; la comissió del Tractat d'Almisrà; Vicent Gras i el Centre Excursionista d'Alcoi...

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad