Opinión
La Columna

Enrique Luis Sanus

Paco Aznar, escriptor i fester

La Columna Paco Aznar (Enrique Luis Sanus)

La Columna Paco Aznar (Enrique Luis Sanus)

01:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674542653376/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Hui em toca fer La Columna. Jo no estic posat a d’açò, l’escolte tots els matins, però hui es un dels dies més trist de la meua vida sobretot de la meua vida festera perquè ha faltat Enrique Luis Sanus, un senyor que va ser president de l’Associació de Sant Jordi i president d’Honor. Jo vaig tindre la sort de compartir amb ell vuit anys com a directiu. Ens va ensenyar molt i va ser un gran president.

Baix el seu mandat es van fer moltíssimes coses com són les vidrieres de l’església de Sant Jordi, l’anhelat orgue, la música per a la Missa de Sant Jordi del mestre Amando Blanquer, el monument a Sant Jordi, els cinc volums del ‘Nostra festa’, pels que ell va córrer un risc econòmic perquè ho va afrontar ell i quasi perilla el seu patrimoni ja que ell es va fer avant en l’edició del cinc volums.

Ha sigut un gran president que ens ha ensenyat a tots a voler a Sant Jordi. Els que hem passat baix el mandat d’Enrique Luis Sanus tenim molta més devoció a Sant Jordi. Ell va tindre un germà que va ser bisbe, va tindre altre germà que va faltar ben prompte.. segur, segur, que estarà amb ells, amb Sant Jordi, com ell ens dia sempre quan faltava algun fester.

Enrique, no t’oblidarem mai en la vida, perquè has sigut no ja un gran president, sinó sobretot una gran persona.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad