Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
PROPOSTA CULTURAL

La Dependent estrena en el Teatre Calderón la seua nova proposta 'Professor Lazhar'

En el programa Hoy por Hoy Alcoy han estat com a convidats el gerent de la companyia, Joanfra Rozalén, la directora de l'obra, Gemma Miralles, i l'actor, Vicent Pastor

Joanfra Rozalén, Vicent Pastor i Gemma Miralles, en l'estudi central de Radio Alcoy

Alcoi

La companyia alcoiana La Dependent té ha preparada una nova proposta cultural per a oferir-la als escenaris. L'estrena, la primera vegada que es podrà veure, és aquest divendres 27 i dissabte 28 al Teatre Calderón en dos sessions a les 20 hores i porta per títol 'Professor Lazhar'.

El gerent i alma mater de La Dependent, Joanfra Rozalén, ha estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy acompanyat pels dos principals protagonistes d'aquesta proposta, la directora alcoiana Gemma Miralles i l'actor valencià Vicent Pastor.

Gemma Miralles, Joanfra Rozalén i Vicent Pastor parlen sobre la nova obra que presenten a Alcoi (25/01/2023)

17:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674656240324/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La representació és un monòleg teatral basat en l'obra 'Bashir Lazhar' escrita per d'Élelyne de la Cheneliere amb l'adaptació al valencià realitzada per Pascual Alapont. Gemma, Vicent i Joanfra ens diuen molts més detalls al respecte en l'àudio adjunt on es pot escoltar l'entrevista al complet.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00