Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
HISTÒRIA

La Marxa Cívica portarà a Alcoi als Miquelets del Regne de València

L'acte tindrà lloc aquest dissabte 28 a les 19:30 hores des del Portal de Riquer amb motiu de la desfeta del 9 de gener de 1708

Imatge d'un acte anterior dels Miquelets del Regne de València. Foto: Patricia Minyana

Alcoi

Els Miquelets del Regne de València estaran aquest dissabte 28 en la nostra ciutat. Aquest grup de recreació històrica desfilarà pels carrers del Centre d'Alcoi dins d'una 'Marxa Cívica' per a commemorar la desfeta de la vil·la el 9 de gener de 1708, dins de la Guerra de Successió.

Aquesta marxa s'iniciarà en el Portal de Riquer i finalitzarà en la Plaça Ramón i Cajal, on hi ha una placa commemorativa i on es farà una ofrena de flors per a retre homenatge a tots aquells que van defensar la ciutat de les tropes borbòniques. Es una iniciativa organitzada pel Centre Ovidi Montllor amb el recolzament de l'Ajuntament d'Alcoi.

La historiadora Patricia Minyana parla sobre la Marxa Cívica (27/01/2023)

06:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674825927575/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Una de les components d'aquests Miquelets del Regne de València és la historiadora alcoiana Patricia Minyana qui ens parla sobre aquesta activitat en l'àudio adjunt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00