Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
PUBLICACIÓ

El jutge Joaquim Bosch presenta al Centre Ovidi Montllor el seu llibre 'La Pàtria en la Cartera'

Parlem amb el periodista alcoià Marc Grau, qui farà la presentació aquest divendres 3 de febrer a les 20 hores d'una obra on el prestigiós magistrat fa una original reflexió sobre la manera d'afrontar el problema de la corrupció, explicant les seues claus i les seues dinàmiques

El jutge Bosch, a una presentació anterior del llibre a València / Acció Cultural del País Valencià

Alcoi

El Centre Ovidi Montllor serà seu aquest divendres 3 de febrer a partir de les 20 hores de la presentació del llibre 'El Pàtria en la Cartera' del jutge Joaquim Bosch. Serà un acte que estarà presentat pel periodista alcoià Marc Grau, En Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy hem parlat amb Grau qui ens ha explicat detalls respecte al prestigiós magistrat i al voltant del llibre com podem escoltar a l'àudio adjunt.

El periodista Marc Grau ens parla sobre el libre del jutge Joaquim Bosch (01/02/2023)

05:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675262360537/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En ell Bosch fa una original reflexió sobre la manera d'afrontar el problema de la corrupció, així com explica les seues claus i les seues dinàmiques en una obra profunda i molt documentada. Anterioment a aquesta presentació, a les 18 hores i en la Llibreria Detroit, tindrà lloc un acte amb el mateix protagonista, el magistrat Joaquim Bosch, però en aquest cas conduit pel professor i exregidor Lluís Torró, dins del Club de Lectura Activista.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad