Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
TERRITORI

Enrique Moltó: "Congressos com aquest d'Ontinyent sobre el minifundi són molt importants en les nostres terres"

El climatòleg és un dels ponents en l'esdeveniment que tindrà lloc els dies 3 i 4 de febrer al Centre Cultural Caixa Ontinyent i on participa, entre d'altres, la també habitual col·laboradora de la Cadena Ser, la periodista i escriptora Nieves Concostrina

Enrique Moltó, en l'estudi central de Radio Alcoy

Alcoi

El 'nostre' climatòleg, habitual col·laborador de Radio Alcoy des de fa més de 20 anys, Enrique Moltó, és un dels ponents de la tercera edició del Congrés del Minifundi. Foment de l'ecosistema empresarial rural. De la por a l'esperança', que tindrà lloc aquest divendres 3 i dissabte 4 de febrer en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent, en el carrer Gomis, 3, Ontinyent, amb organització de l'equip ElViArt, entitat presidida per Juan Cascant.

Enrique Moltó explica la tercera edició del Congrés sobre el Minifundi (01/02/2023)

08:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675275087651/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Com ens explica Enrique en l'àudio adjunt, intervindrà el dia 3 i ho farà sobre geografia i urbanisme en el quart dels blocs del congrés. Al dia següent, dissabte 4, serà el torn d'altra col·laboradora habitual de la Cadena Ser nacional com és la periodista i escriptora Nieves Concostrina qui parlarà sobre la comunicació. També està prevista la presència del conseller d'Economia Sostenible, el murer Rafa Climent o del president de Caixa Ontinyent, José Pla.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad