Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
GASTRONOMIA

Restaurant Sant Francesc 52 amplia les seues jornades de la cullera a tot el mes de febrer

David Sandín ens parla dels plats que té preparats per aquests dies com el putxero amb fideus, l'olla de blat picat, calaveres en bufanda, arròs amb fesols i naps, borreta de bacallà, arròs caldós de costelles i pollastre, pilota de carn amb penques i rovellets, arròs caldós amb ratlla i carxofes, olleta amb pilota de panís

El cuiner alcoià David Sandín, en l'estudi central de Radio Alcoy

Restaurant Sant Francesc 52 ha començat el mes de febrer amb la primera de les entregues de les seues jornades de la cullera que ja arriben a les cinc edicions, i que en aquesta ocasió té una novetat molt destacada i que passa de ser una setmana a tot el mes, de dilluns a divendres i amb el dimarts com a descans.

David Sandín parla sobre les jornades de la cullera del Restaurant Sant Francesc 52 (01/02/2023)

08:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675260107305/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El cuiner alcià David Sandín, propietari junt a la seua dona Kuki Rico, del restaurant, ha estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy i ens ha explicat alguns dels plats tradicionals que té preparats com: el putxero amb fideus, l'olla de blat picat, calaveres en bufanda, arròs amb fesols i naps, borreta de bacallà, arròs caldós de costelles i pollastre, pilota de carn amb penques i rovellets, arròs caldós amb ratlla i carxofes, olleta amb pilota de panís, sense oblidar entrants també tant tradicionals com formatge blanquet, pericana, sang amb ceba, favetes, croquetes, abissinios, garibaldinos, bolets...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00