Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Pepa Miralles i Rosa Fraj obrin les Converses de Gent de lletres de la Unesco d'Alcoi

Les xerrades amb les dos actrius seran el 25 de maig i 1 de juny a les 19 hores a la seu del Cub d'amigues i amics de la Unesco d'Alcoi i amb entrada lliure

Unesco d'Alcoi_Converses Gent de Lletres amb Pepa Miralles i Rosa Fraj

Unesco d'Alcoi_Converses Gent de Lletres amb Pepa Miralles i Rosa Fraj

19:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1684847773965/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El Club d'amigues i amics de la Unesco ha organitzat la novena edició de Converses de Gent de Lletres que, en aquest 2023, estan dedicades al món del teatre. El cicle s'encetarà aquest dijous, 25 de maig, amb Pepa Miralles i l'1 de juny a l'escenari de Gent de lletres de la Unesco pujarà Rosa Fraj. Ambdues actrius han estat en Hoy por hoy Alcoy per donar un tast del que contaran en aquetes xerrades, que se celebraran en la seu del club a les 19 hores i amb entrada lliure.

El cicle continuarà el 8 de juny amb Pasqual Alapont i el 15 d'eixe mateix mes amb Juli Cantó.

Homentge a Pep Fuster

El Club d'amigues i amics de la Unesco ha organitzat tres actividades para recordar a Pep Fuster, que va ser membre del club i d'altres entitats de la ciutat i que va faltar el passat agost.

En Hoy por hoy Alcoy, Mila Llorens, de la junta directiva del Club d'amigues i amics de la Unesco d'Alcoi, ha explicat que el 27 de maig, a les 12 hores, serà la presentació de l'homenatge Recordant Pep Fuster i la inauguració de l'exposició Berlín/NY comissariada per Núria Fuster.

El dijous 22 de juny hi haurà una taula redona al voltant de la figura de Pep i el divendres 30 de juny acte amb poesia, música, imatges i cançons. Ambdues activitats seran a les 19:30 hores en la seu de la Unesco (carrer Cid, 12).

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad