Hoy por hoy la Vall d'AlbaidaHoy por hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

Estudiar ADE al Campus d'Ontinyent, una opció amb molt de futur laboral

Administració i Direcció d'Empreses (ADE) és un dels quatre graus universitaris que la Universitat de València imparteix al Campus d'Ontinyent. Amb una matrícula de 150 estudiants distribuïts en quatre cursos, aquesta carrera té actualment molta demanda.

Este dimecres hem parlat amb Carlos Salvador professor del grau i Víctor Sanchis, alumne que el curs pròxim finalitzarà els seus estudis per emprendre un nou camí laboral. Els 2 han coincidit en l'ambient familiar i pròxim amb el qual s'estudia al Campus d'Ontinyent.

Com dèiem ADE en l'actualitat té molta demanda tant per l'alumnat com per les empreses que volen contractar a personal altament qualificat per l'ensenyament après i les practiques realitzades a empreses de la zona.

Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00