Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ SUPERIOR

El campus d’Ontinyent de la Universitat de València oferta 70 places per a ADE

Els estudis d’aquest grau permeten adquirir coneixements i competències per a cobrir l’alta demanda en empreses

Ontinyent

El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València oferta 70 places per al primer curs d’ADE. Un grau universitari que permet a l’alumnat adquirir coneixements i competències per a poder treballar en diferents departaments –com per exemple, marketing, finances o logística- en empreses.

En Hoy por hoy Alcoy, Carlos Salvador, professor i coordinador de la titulació d’ADE de la Facultat d’Economia de la Universitat de València en el Campus d’Ontinyent, assenyala que és un grau que compten amb una àmplia oferta acadèmica entre les assignatures que s’imparteixen els 4 anys de la carrera, amb cursos específics i pràctiques a les empreses de les comarques centrals.

Les persones interessades en estudiar ADE al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València poden sol·licitar la preinscripció fins al 7 de juliol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00