Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
PUBLICACIÓ

Pep Cantó i Vicent Ferri presenten un nou llibre sobre la fauna de la Font Roja i la Mariola

L'acte va tindre lloc a la Cambra de Comerç dins de les activitats culturals del Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant, mentre que la publicació porta per nom 'La xicoteta guia de fauna de les 1'01 espècies més comuns de Font Roja i Mariola'

Alcoi

Els biòlegs alcoians Pep Cantó i Vicent Ferri han publicat un nou llibre, baix l'edició de Fundación Victoria Laporta Carbonell, amb la col·laboració del Grup Reiet d'anellament, així com la dels parcs naturals i de Caixabanc i Fundació Bancaja,, i que porta per titol 'Xicoteta guia de fauna de les 101 espècies més comuns de la Mariola y la Font Roja'.

Cantó i Ferri han vingut als estudis de Radio Alcoy per a participar en el programa Hoy por Hoy Alcoy al dia següent de presentar la publicació en la Cambra de Comerç, seu del Campus d'Alcoi de la Universidad de Alacant. Es tracta d'un format quasi de butxaca amb il·lustracions fetes per Pep Cantó i finalment no son 101 especies sino 113, entre altres detalls que podem escoltar a l'àudio adjunt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00