Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RÀDIO TEATRE JÚLIA

'Júlia' Capítol 3: Les mans rasposes del pare

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Les entitats que han fet possible la producció i l'emissió d'aquesta ràdio-novel·la

Les entitats que han fet possible la producció i l'emissió d'aquesta ràdio-novel·la

'Júlia' Capítol 3: Les mans rasposes del pare

22:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1698675839514/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

En el tercer capítol, a través dels familiars de Rafelet, Júlia reconstrueix detalls sobre el seu pare, acusat i empresonat per la mort de l’alcalde d’Alcoi, Agustí Albors, 'Pelletes'. Júlia lliga fils i compren les dramàtiques circumstàncies d’aquella Revolució de 1873 coneguda com 'El Petròlio', quan ella, amb sols tres anys, va perdre son pare.

Les entitats gràcies a les quals aquest ràdio teatre està podent emitir-se

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00