Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
CULTURA MUTUA

Fundación Mutua Levante exposa l’obra del pintor alcoià Germán Aracil

27 quadres integren la mostra que està comissariada per la seua dona Marián Domingo i s’inaugura aquest dijous a les 19 hores

Cultura Mutua_Exposició 'Germán Aracil. Su obra. Su vida'

Cultura Mutua_Exposició 'Germán Aracil. Su obra. Su vida'

16:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699884335553/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’obra de Germán Aracil és protagonista a Fundación Mutua Levante. Aquest dijous, a les 19 hores, s’inaugurarà l’exposició Germán Aracil. Su obra. Su vida que està comissariada per la seua dona Marián Domingo i que és un homenatge al pintor alcoià al complir-se un any des del seu traspàs.

Domingo i Pep Jordá, secretari del Patronat de Fundación Mutua Levante, han estat en Cultura Mutua per contar com va sorgir la iniciativa d’aquest projecte expositiu, el procés de preparació i un tast del que es pot veure a la sala A de la seu cultural situada a la Plaça d’Espanya, 16.

Domingo, en l’entrevista, ha avançat que són 27 quadres i que s’ha editat un catàleg que recull més obres de l’artiste que fa un any va faltar. El seu art, que era de nivell internacional, es podrà gaudir en aquesta exposició que romandrà oberta fins a principis de gener.

A més, Jordá ha anunciat les presentacions de llibres, coferències o una mostra de joguines que se celebraran a Fundación Mutua Levante en les properes setmanes. Tot, a Cultura Mutua que pots tornar a escoltar a l’àudio adjunt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00