Directo

CONGRESO DE EEUU El Congreso de EEUU expulsa al republicano George Santos, el político imputado por 23 delitos que mintió sobre su currículum y su vida

Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RÀDIO TEATRE 'JÚLIA'

'Júlia' Capítol 4 segona part: Casar-se

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Llistat de les entitats que fan possible la producció i emissió de 'Júlia'

'Júlia' Capítol 4 segona part: Casar-se (13/11/2023)

14:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1699881772533/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vicenta bonega al Senyor Romeu per citar la seua filla Júlia d’amagat i aprofita l’ocasió per a esbrinar les seues intencions de casar-se amb la mateixa Júlia. El propi Josep se sent decebut per les reaccions dels seus fills i la seua sogra quan els informa del seu inesperat oferiment cap a una de les seues treballadores, però això no variarà la seua intenció de fer el seu gust i tornar a contraure matrimoni al poc de faltar Cecília.

Les entitats que han fet possible l'emissió de la radionovel·la 'Júlia'

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00