Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
SER FAMILIA

Jorge Vaquer: "És un orgull veure que l'empresa que vaig crear amb el meu germà i un soci, ara la meua filla Consuelo estiga al front i tinga 140 treballadors"

En Ser Familia en el Restaurant L'Escaleta parlem amb pare i filla que ens expliquen nombroses curiositats familiars d'aquestes dos generacions d'empresaris que han fet que Nirvel siga un referent a nivell de cosmètica i perruqueria

Alcoi

El Ser Familia d'aquest mes de novembre que Ràdio Alcoi fa en el Restaurant l'Escaleta ha tingut en aquesta ocasió com a convidats a un pare i a una filla. En concret la família Vaquer. Jorge i Consuelo Vaquer ens expliquen detalls sobre aquesta saga familiar des dels origens en els que Jorge, el seu germà i un soci van crear Nirvel fa prop de 45 anys fins a l'actualitat. Consuelo, per exemple, ens anuncia la pròxima ja presentació de la Fundació Nirvel.

Parlem amb ells també d'altres aspectes familiars, dels nets o del moment en el que va ser capità moro per la filà Verds o altres curiositats, així com tots dos destaquen el paper de la dona de Jorge i mare de Consuelo, Amalia, per la seua vitalitat i per ajudar a fer possible que es creará aquesta empresa, que en l'actualitat és tot un referent al sector de la cosmètica i la perruqueria, amb 140 treballadors i exportació dels seus productes a numerosos països.

Consuelo Vaquer i Jorge Vaquer, junt a Paco Agulló, durant l'entrevista en la terrassa del restaurant L'Escaleta

El xef Kiko Moya ens fa una vegada més d'amfitrió poc després de saber que L'Escaleta és de nou el tercer millor restaurant de tota la Comunitat Valenciana. En l'àudio adjunt podem escoltar l'entrevista que també podem veure al vídeo elaborat per Gonzalo Belenguer.

Consuelo i Jorge Vaquer ens parlen de l'empresa Nirvel i de la seua família (17/11/2023)

34:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700228779202/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00