Directo

CONGRESO DE EEUU El Congreso de EEUU expulsa al republicano George Santos, el político imputado por 23 delitos que mintió sobre su currículum y su vida

Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

José María Ramírez presenta el seu llibre “Tres amores complicados” a Alcoi

Una família alcoiana, en l’època de la Revolució del Petroli, és protagonista en un dels tres relats que es donaran a conèixer aquest dimarts 21 de novembre, a l’Aula Literària Joan Valls del Centre Cultural Mario Silvestre

José María Ramírez presenta el seu nou llibre a Alcoi

José María Ramírez presenta el seu nou llibre a Alcoi

12:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700488403357/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

José María Ramírez presenta aquest dimarts Tres amores complicados a Alcoi. L’escriptor, alcoià de naixement i resident a Ibi des de fa anys, conta tres relats, on alterna la prosa i la poesia de ritme lliure, que estan contextualitzats en el període de la Insurrecció Republicana Federalista i en la Revolta del Petroli a Alcoi. Precisament, com ens ha contat l’autor en Hoy por hoy Alcoy, en una de les històries del llibre la protagonista és una família alcoiana.

Ramírez, durant la conversa, ha donat un tast del llibre, publicat per l’editorial ECU, i que es donarà a conèixer aquest 21 de novembre, a les 19 hores, en un acte a l’Aula Literària Joan Valls del Centre Cultural Mario Silvestre que estarà presentat per Josep Lluís Santonja, director de l’Arxiu Municipal d’Alcoi. L’entrada serà lliure.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00