Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RÀDIO TEATRE 'JÚLIA'

'Júlia' Capítol 5: Júlia pensa bé les coses

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Imatge del capítol i les entitats que han fet possible la producció i l'emissió de la radionovel·la

'Júlia' Capítol 5: Júlia pensat bé les coses (20/11/2023)

17:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1700488313175/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Júlia admet casar-se amb el senyoret Josep Romeu després del dol, sense entendre molt bé els requisits. En retrobar-se amb Rafelet li fa saber la situació i trenca el seu compromís enfonsant-lo en la desesperació al seu fins ara noviet. A la fàbrica la notícia es transforma en la riota de les obreres. A més una de les condicions li suposarà a Júlia canviar per complet la seua vida: l'obligarà a no ser mai mare.

Les entitats que fan possible l'emissió d'aquest ràdio teatre

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00