Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RADIO TEATRE 'JÚLIA'

'Júlia' Capítol 6: Els preparatius de la boda

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Entitats que fan possible la producció i l'emissió de la radionovel·la 'Júlia' amb una imatge de la representació teatral

Capítol 6 'Júlia': Els preparatius de la boda (27/11/2023)

25:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701096777129/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Júlia es veu impotent i abaltida davant les burles cruels de les companyes amb motiu de la seua futura boda. El senyoret Josep negocia amb Vicenta les condicions del casament; Júlia no tindrà descendència i ella rebrà una paga vitalícia. Dolors, la sogra del senyor Romeu li explica l’operació a Júlia per no tindre fills, es a dir, hereus,, i encara que no hi està d’acord, finalment accepta, tot i que fins i tot la seua salut pot estar en perill. D'aquesta manera, els fills de Josep amb la primera dona seran segur els que es queden amb la fàbrica i la seua herència quan aquest falte.

Entitats que han fet possible l'emissió d'aquesta radionovel·la a Ràdio Alcoi

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00