Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
TRAGALUZ

Antoni Miró i Feliu Ventura: "La pintura i la música són arts germanes i està molt bé combinar-les"

El pintor alcoià i el cantautor xativenc han unit la seua obra per a presentar aquesta mostra que porta per título 'Pintura musicada', que es pot veure en el Centre Cultural Ovidi Montllor fins al 26 de gener i Ràdio Alcoi va parlar en tots dos abans de la seua inauguració

Toni Miró i Feliu Ventura parlen en Tragaluz sobre la mostra 'Pintura Musicada' (01/12/2023)

Toni Miró i Feliu Ventura parlen en Tragaluz sobre la mostra 'Pintura Musicada' (01/12/2023)

08:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701450641338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El pintor i fill predilecte de la nostra ciutat, Antoni Miró, ha iniciat aquesta setmana un nou cicle d'exposicions que organitza la Càtedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant juntament amb l'Ajuntament d'Alcoi.

En aquesta ocasió la primera de les cites d'aquest cicle té com a nom 'Pintura musicada' i com a protagoniste al mateix Antoni Miró i més en concret nou de les seues obres més conegudes, que són musicades, reinterpretades, per una sèrie de músics, Feliu Ventura, el promotor de la idea, Miquel Gil, Cesk Freixas, Lu Rois, Pau Alabajos, Mara Aranda, la parella formada per Mireia Vives i Borja Penalva, altre duet, 'Júlia' amb Estela Tormo i Lídia Vila, i un grup musical, El Diluvi.

Abans de la inauguració d'aquesta mostra que es podrà veure en el Centre Cultural Ovidi Montllor fins al 26 de gener, Ràdio Alcoi va estar en la inauguració i poc abans va parlar amb el mateix Antoni Miró i amb el xativenc Feliu Ventura. Tots dos van estar d'acord en assenyalar que tant la pintura com la música són dos arts germanes i que iniciatives com aquesta, no massa habituals, ajuden a agermanar-les més encara. L'entrevista s'ha emés en el programa cultural Tragaluz i es pot escoltar en l'àudio adjunt a aquesta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00