Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Sundies publica 'Dawnbringer', l'avançament del seu primer disc

La banda alcoiana -integrada per Juanvi Vicedo, Cristian Pérez i Aitor López- gravarà els nous temes a l'estudi de l'IVAM CADA Alcoi per llançar el treball musical en 2024

Sundies publica 'Dawnbringer', l'avançament del seu primer disc (01/12/2023)

Sundies publica 'Dawnbringer', l'avançament del seu primer disc (01/12/2023)

14:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1701443662616/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sundies ha publicat la cançó Dawnbringer, que és l'avançament del que serà el seu primer disc. La banda alcoiana, els darrers mesos, ha treballat en la composició i creació de les lletres dels temes que formaran part d'este treball musical. Unes melodies i veus que gravaran, en les properes setmanes, a l'estudi de l'IVAM CADA Alcoi. A la Factoria Creativa ja van enregistrar en juliol este primer tema, que es pot veure al seu canal de Youtube o escoltar a Spotify. A dies perquè entren a gravar, hem rebut en Tragaluz a Juanvi Vicedo i a Cristian Pérez que, junt a Aitor López, formen aquesta d'aquest banda que té "la intenció d’oferir hard rock melòdic amb energia, contundència i influenciat per les grans bandes de rock de la dècada dels anys 80, tot i que les bases de la seua música també prenen la referència d'altres més modernes", segons expliquen.

A l'entrevista, els músics conten com van crear el grup a principis d'aquest 2023, com han preparat i creat les cançons que formaran part del primer disc que ixirà en 2024 i com estan vivint tota aquesta experiència.

Foto de Mónica Quintana

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00