Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RÀDIO NOVEL·LA 'JÚLIA'

'Júlia' Capítol 8: Les regnes a la mà

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Imatge de la representació amb els patrocinadors que han fet possible la producció i l'emissió de la radio novel·la 'Júlia'

'Júlia' Capítol 8: Les regnes a la mà (11/12/2023)

15:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702306327275/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La boda entre els enamorats per fi es celebra i els dos fan viatge de noces. Josep Romeu i Júlia Solbes s’alien i enforteixen la seua relació després de donar aquest pas i regresar a la ciutat. A la tornada a Alcoi, Júlia demana, entre altres coses, ser ella la responsable de l’administració de la casa. Dolors, la sogra de Josep, mare de la primera dona, Cecilia, que fa poc havia faltat, s’ofèn per veure’s amenaçada de seu situació de dominació en la casa i aprofita l’ocasió per a posar primer i mantenir després els nets, els dos fills de Josep i Cecilia, en la contra de Júlia i a favor seu.

Patrocinadors i col·laboradors que fan possible l'emissió dels capítols de 'Júlia'

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00