Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RADIONOVEL·LA JÚLIA

'Júlia' Capítol 9: Júlia l'ama

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Les entitats que fan possible la producció i l'emissió de la radionovel·la Júlia amb una imatge de la representació teatral

Capítol 9 'Júlia': Júlia l'ama (18/12/2023)

17:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702910927514/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Dolors cedeix l’administració de la casa, però posa tots els inconvenients possibles i no respecta el gust de Júlia, fins que obliga al comiat de la fadrina i fa l’intent d’encaminar al fill menut de Josep; Josepet, en contra de Júlia, però aquesta li deixa clar qui mana a la casa. A més, la mateixa Júlia vol celebrar-ho i organitza la primera festa com a mestressa, on roba el cor de tots els convidats.

Patrocinadors i col·laboradors que fan possible l'emissió dels capítols de 'Júlia'

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00