Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
RADIONOVEL·LA JÚLIA

'Júlia' Capítol 12: Oli roent

La radionovel·la de Ràdio Alcoi i La Dependent, en una versió de Gemma Miralles i Miquel Peidro basada en l'obra homònima d'Isabel Clara Simó

Els patrocinadors i col·labors que han fet possible la producció i l'emissió de 'Júlia' junt a una imatge de la representació teatral

'Júlia' Capítol 12: Oli roent (22/01/2024)

22:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1705933446347/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

A la fàbrica, Júlia és rebuda amb deferència pels treballadors, però a casa, als seus quaranta anys, perd al seu home Josep i a la mare, Vicenta, en poc temps de diferència. Fent neteja al despatx del difunt Josep Romeu, descobreix la veritat sobre el seu pare, Pep Solbes, Pepet de l'Olla, ja que troba un llistat amb els noms dels acusats per la mort de'Agustín Albors, 'Pelletes' en la Revolució del Petròlio de 1873. D'entre ells, son pare.

Patrocinadors i col·laboradors que fan possible l'emissió dels capítols de 'Júlia'

Patrocinen: Cátedra Antoni Miró d'Art Contemporani de la Universitat d'Alacant i Edicions Bromera. Col·laboren: Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i El Comtat, Coordinadora pel Valencià de la Marina Alta, Coordinadora pel Valencià de la Marina Baixa, Coordinadora pel Valencià de La Safor, Federació Escola Valenciana, El Tempir d'Elx, Institut La Salle d'Alcoi, Institut Andreu Sempere, Institut Pare Vitòria, Institut Cotes Baixes, Detroit Llibres, Llibreria Llorens, Librería Natura, Centre Cultural Castallut, Col·lectiu Serella de Banyeres de Mariola, Club d'Amigues i Amics de la Unesco, Centre Cultural Ovidi Montllor, CIP FP Batoi, Universitat d'Alacant en el seu Campus d'Alcoi i Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00