Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ARREL

L'Agència Impuls atén 178 projectes emprenedors i empresarials els darrers quatre anys

El servei que presta la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, amb la col·laboración del CEEI Alcoi-València, ajuda a crear 22 empreses i a consolidar altres 23 des de 2020 fins a 2023

Arrel-Agència Impuls de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Arrel-Agència Impuls de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

18:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1706710198650/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Agència Impuls, que va nàixer en 2017 amb la vocació d'assessorar, ajudar i consolidar a emprenedors i empreses, ha atés 178 projectes els darrers quatre anys. El servei que ofereix gratuïtament la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, amb la col·laboració del CEEI Alcoi-València, ha fet balanç del treball realitzat des de 2020 fins a l'any passat on han ajudat a crear 22 empreses i a consolidar-ne altres 23, com ens ha explicat en Arrel Juan Simó, tècnic de desenvolupament de negocis.

Simó, durant l'entrevista, explica que aquestos projectes son de diferentes sectors així como el desenvolupament de les sessions individualitzades al emprenedors i empresaris. Una atenció que es du a terme a Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola i va adreçada a veïns i veïnes de les poblaciones que formen part de la Mancomunitat i que estan interessades en desenvolupar una idea de negoci.

Com funciona l'Agència Impuls i com sol·licitar ser atés al servei? Són algunes de les qüestions que Simó ha explicat en Arrel i que pots tornar a escoltar al podcast.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00