Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Tres alumnes de l’IES Cotes Baixes d'Alcoi analitzen el racisme en un repte social

Leire Botí, Naihara Giraldo i Zohaa Numan, estudiants de 3er d’ESO, han estat treballant en aquest projecte preguntant a companyes i companys que pateixen aquesta discriminació i exposen les conclusions per concienciar a la població sobre aquest tema que els preocupa

Naihara Giraldo, Leire Botí i Zohaa Numan exposen el seu treball de repte social sobre el racisme

Naihara Giraldo, Leire Botí i Zohaa Numan exposen el seu treball de repte social sobre el racisme

12:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707228317591/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

A classe els van proposar treballar un repte social i Leire Botí, Naihara Giraldo i Zohaa Numan van pensar analitzar el racisme perquè és un problema que els preocupa. Elles són alumnes de 3er d’ESO de l’IES Cotes Baixes d'Alcoi i les darreres setmanes han estat preguntant a companyes i companys que pateixen aquesta discriminació i volien donar a conèixer el que els han contat. Així que, en Hoy por hoy Alcoy, han compartit amb els oients les conclusions sobre aquest anàlisis, com ha estat l'experiència en aquest projecte i els hem preguntat si creuen que el racisme acabarà algun dia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00