Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Laia Santamaría, presidenta de Jovempa Alcoià-Comtat-Foia: “Un dels objectius és intentar arribar a més joves i tindre més sòcies”

Pau Sanchis i Rafa Figuerola acompanyen a Santamaría en la nova junta que va estar elegida en l’assemblea d’aquesta associació de joves empresaris

Entrevista a la nova junta directiva de Jovempa Alcoià-Comtat-Foia

Entrevista a la nova junta directiva de Jovempa Alcoià-Comtat-Foia

12:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707315207681/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Laia Santamaría (presidenta), Pau Sanchis (vicepresident i tresorer) i Rafa Figuerola (secretari) van encetar en desembre una nova etapa a l’Associació de Joves Empresaris de l’Alcoià-Comtat-Foia al entrar a formar part de la junta directiva. Les darreres setmanes han fixant les línies de treball que duran a terme durant el mandat 2023-2025. Santamaría, a l'entrevista en Hoy por hoy Alcoy, ha explicat que hi haurà continuitat en projectes desenvolupats anteriorment però, també, s'han marcat altres objectius. Un d'ells "és intentar arribar a més joves i tindre més sòcies", indica.

Quina és la funció de Jovempa, com poder associar-se o quines activitats estan organitzant són altres qüestions que han exposat a l'entrevista, que pots tornar a escoltar al podcast.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00