Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Muro inicia el compte enrere per a la festa de Carnestoltes de 2024

Elia Calbo, regidora de Cultura i Tradicions, i Sara Beneyto, regidora de Festes, expliquen en 'Hoy por hoy Alcoy' com seran les desfilades del divendres i del dissabte d'aquesta celebració plena de creativitat, color i humor

Entrevista a Elia Calbo, regidora Cultura i Tradicions, i a Sara Beneyto, regidora de Festes, pel Carnestoltes de Muro 2024

Entrevista a Elia Calbo, regidora Cultura i Tradicions, i a Sara Beneyto, regidora de Festes, pel Carnestoltes de Muro 2024

14:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707315318221/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Muro

Muro ha iniciat el compte enrere per a la festa de Carnestoltes de 2024. Aquesta serà protagonista tant aquest divendres com el dissabte pels carrers d'aquesta localitat del Comtat. En Hoy por hoy Alcoy hem entrevistat a Sara Beneyto, regidora de Festes, i a Elia Calbo, regidora de Cultura i Tradicions. Ens han contat que tot està preparat perquè aquest 9 de febrer, a partir de les 17:30 hores, s'inicie la cercavila de disfresses amb els xiquets i xiquetes des de la plaça de l'Ermita fins al Matzem.

I el dissabte 10 de febrer, a partir de les 19 hores, serà la gran desfilada amb la participació de molta gent que, tant a peu com en carrossa, recorrerà el trajecte des de l'avinguda de València fins al Matzem a ritme de música, ball, color i humor. Per a aquesta desfilada, com explica Beneyto a l'entrevista, hi hauran cadires on el públic podrà seure per gaudir del Carnestoltes. La festa acabarà a la plaça del Matzem amb l'entrega dels premis i la música a càrrec de DJ.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00