Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

El Museu Isurus d'Alcoi reobri les portes rere una ampliació

El visitants poden veure fòssils de diferents espècies al centre situat en la planta superior de l'Explora

El Museu Isurus d'Alcoi reobri les portes rere una ampliació

El Museu Isurus d'Alcoi reobri les portes rere una ampliació

09:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707464358714/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El Museu Isurus d'Alcoi reobri les portes rere una ampliació en la sala expositiva. Com ha explicat Ángel Carbonell, president de l'Associació Paleontològica Alcoiana Isurus, han incorporat vitrines, fins a arribar a onze, a més de renovar altres de la mostra temporal i ampliar l'equipament audiovisual gràcies a una subvenció de la Generalitat. Més espai per mostrar els fòssils de diferents espècies que custodien en aquesta entitat. El centre expositiu està situat a la primera planta de l'Explora (carrer Els Tints, 6) i aquest dissabte, a les 10:30 hores, celebrarà la reinauguració.

El Museu Isurus d'Alcoi amplia les vitrines per mostrar més fòssils. / Isurus

Carbonell, en Hoy por hoy Alcoy, explica quin és el contingut que el visitant pot conèixer en aquest museu que està reconegut com a Colecció Museogràfica Permanent de la Comunitat Valenciana. L'horari de visita és el primer i tercer dilluns de mes de 10:30 a 13:30 hores, el primer dissabte de mes fins a juny i en horari del propi Explora, els dimecres i divendres de 10 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 18:30 hores. L'entrada al Museu Isurus és gratuïta i també es pot fer una visita virtual.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00