Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Gema Payá: "Al mitjà de comunicació on he treballat sempre he fet gala de la meua alcoiania"

La periodista i presentadora alcoiana actualment presenta junt a Ximo Rovira el programa diari per la vesprada del canal autonòmic À Punt, complint el seu somni de treballar a la televisió

Gema Payá, presentadora de televisió: "Alcoi sempre ha estat molt present a la meua vida" (09/02/2024)

Gema Payá, presentadora de televisió: "Alcoi sempre ha estat molt present a la meua vida" (09/02/2024)

31:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707484460157/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El canal autonòmic À Punt té a una alcoiana com a presentadora en el seu programa diari de les vesprades que porta per nom 'Som de casa' i on es pot veure en dos de les tres hores en directe a l'alcoiana Gema Payá. Gema ha recordat que de menuda va vindre a Radio Alcoy de visita amb el seu col·legi i ja des d'eixe moment es va interessar pel món de la comunicació. Després d'uns anys d'esforç ha aconseguit el seu somni: treballar a la tele.

La periodista ha estat en l'estudi central de Radio Alcoy per a parlar en Hoy por Hoy Alcoy de la seua trajectòria en diferents mitjans de comunicació des del Ciudad de Alcoy a una revista d'economia asiàtica o 'El armario de la tele', passant pel seu blog 'Miss leggins run' fins al podcast 'Me inspiras' i el seu pas recent per 'Tap Zapping' fins a treballar diàriament amb tot un emblema de la televisió valenciana com Ximo Rovira. Per tots els llocs on ha estat la seua localitat de naixement, Alcoi, sempre ha estat present.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00