Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
CULTURA

La Mostra de Teatre Amateur de Cocentaina es prepara ja per a la seua 24 edició

Aquest diumenge 11 a les 12 hores tindrà lloc la primera de les tres representacions dedicada al públic familiar amb 'El mago de Oz' de la companyia valenciana 'La manta al coll', el 17 serà el torn de Teló Teatre i el 24 la Companyia 8 de Terrassa i Radio Alcoy ha estat en el Teular per a conèixer la última hora de la mà dels seus protagonistes

Un instant de l'entrevista de Radio Alcoy en l'escenari del Teular amb la regidora de Cultura, Berta Iñíguez, el president de Teló Teatre, Saül Santonja i la directora de l'obra Milagro Sellés / Rosa Jornet

Parlem sobre la Mostra de Teatre Amateur de Cocentaina amb els seus protagonistes (09/02/2024)

13:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1707482331867/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La Mostra de Teatre Amateur de Cocentaina en la seua 24 edició comença aquest mateix diumenge 11 de febrer a les 12 hores en el Centre Cultural El Teular amb la primera de les tres representacions preparades. Es tracta d'una obra clàssica dedicada al públic familiar com és 'El mago de Oz' representada per la companyia de teatre valenciana 'La manta al coll'.

Les dos següents cites seran el dissabte 17 amb l'obra de la companyia amfitriona, Teló Teatre, que posaran en escena 'Todo es verdad, todo es mentira' de Plauto, autor del teatre grec que tot i el temps continua sent molt vigent. Serà eixe dia a les 20 hores en el Teular quan es podrà veure aquesta proposta cultural feta a Cocentaina. I a la mateixa hora el dissabte següent, el 24, es representarà 'El secret de les mosques' a càrrec de la Companyia 8 de Terrassa.

De tots aquests aspectes i de molts més parlem en l'entrevista que hem emés en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy i que podem escoltar en l''audio adjunt amb la regidora de Cultura, Berta Iñíguez, el president de Teló Teatre, Saül Santonja, i la directora de l'obra que representarà aquesta companyia local, Milagro Sellés.

Rado Alcoy ha estat en l'escenari del Centre Cultural El Teular entrevistant als protagonistes de la Mostra de Teatre de Cocentaina / Rosa Jornet

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00