Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
SUMAR CONEIXEMENTS LINGÜÍSTICS VIATJANT

Open Roads ofereix cursos per a escolars i adults per a aprendre anglés en Anglaterra

Àngela Francés, gerent d'Open Roads, explica en 'Hoy por hoy Alcoy' les opcions de viatjar a ciutats del Regne Unit en estiu per anar a classe, una estada en casa del professor o un any acadèmic en Irlanda per viure una experiència d'immersió lingüística

Entrevista a Àngela Francés, gerent d'Open Roads

Entrevista a Àngela Francés, gerent d'Open Roads

12:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708441607045/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Open Roads ofereix cursos per a escolars i adults per a aprendre anglés en Anglaterra. Àngela Francés, gerent d'Open Roads, en Hoy por hoy Alcoy ens ha explicat que xiquets i xiquetes entre 8 y 15 anys poden viatjar a llocs com Liverpool, Chester o Exmouth, entre altres destins, per a continuar adquirint coneixements d'aquest idioma durant un periode determinat en estiu anant a classes.

Per altra banda, en Open Road també gestionen un altre curs. Ofereixen l'oportunitat, també per a adults, d'anar a casa d'una família en què el pare o la mare són professors titulats i donen classes, a més que l'alumne participa en l'activitat familiar la resta de la jornada. És una completa experiència d'immersió lingüística.

Altra opció de tenir més pràctica en aquest idioma és estudiar un curs acadèmic o un trimestre a un institut d'Irlanda. Aquesta proposta va adreçada a estudiants de 3er o 4t d'ESO que estan durant un any allí estudiant totes les assignatures en anglés i, després, obtenen la convalidació amb els estudis a Espanya.

Francés, en l'entrevista, dona detalls sobre aquestos cursos i com s'ha de fer la inscripció, que gestionen des d'OpenRoads. Una informació o atenció que les persones interessades poden encontrar en esta pàgina web, escrivint un correu a info@openroads.com o anant l'acadèmia que tenen en la plaça Vicent Andrés Estellés, 1 a Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00