Sociedad

Controlat l'incendi que ha destruit una fàbrica de borra a Aielo de Malferit

L'incendi ha començat a les 20:00 de la vesprada d'este dimecres i les flames han fulminat l'empresa durant 12 hores.

Entrevista a Juanra Espí. Incendi a la nau industrial al polígon de Serrans

Entrevista a Juanra Espí. Incendi a la nau industrial al polígon de Serrans

05:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711108258_876_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Un greu incendi ha sacsejat La Vall d'Albaida este dimecres, més concretament el municipi d'Aielo de Malferit on cap a les 20:00 de la vesprada ha vist com es prenia en flames una coneguda empresa del municipi. El tipus de material, la borra, ha fet que ràpidament s'estenguera i acabara destruint la nau quasi per complet.

Fins a l'empresa, que es dedica concretament a transformació i reciclatge tèxtil, estaven treballant tota la nit huit dotacions de bombers dels parcs d'Alzira, Ontinyent, Xàtiva, Oliva i Catarroja, sergent d'Alzira, cap de sector i oficial de guàrdia.

L'incendi ha afectat de manera greu dos naus, i en una d'elles ha col·lapsat part del sostre i les parets, i per sort els bombers han aconseguit frenar la propagació a una tercera nau. L'incendi s'ha donat per estabilitzat, però continua treballant una dotació dels bombers i el sergent d'Alzira. L'incendi ha estat prop de 12 hores deixant imatges escalfredants. Els treballs se centren ara a acabar d'extingir les flames.

Incendi a una fàbrica de borra a Aielo de Malferit

Incendi a una fàbrica de borra a Aielo de Malferit

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00