Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
MOROS I CRISTIANS

Juan José Olcina: "Encare aquestes Festes com les últimes de president i espere que estiguen plenes de germanor"

El màxim dirigent de l'Associació de Sant Jordi repassa en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy les diferents cites que venen en els pròxims dies des de la Gloria fins l'Alardo, just quan acabarà el seu mandat després de 8 anys en l'assamblea del 30 de maig

Juan José Olcina: "Encare les últimes festes com a president de l'Associació i espere que tornen ser un cant a la germanor" (28/03/2024)

Juan José Olcina: "Encare les últimes festes com a president de l'Associació i espere que tornen ser un cant a la germanor" (28/03/2024)

24:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711632524727/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, ha estat en l'estudi central de Radio Alcoy per a participar en el programa Hoy por Hoy Alcoy just abans del començ dels actes i els dies centrals de les Festes de Moros i Cristians de la nostra ciutat.

Des de la Glòria d'aquest diumenge amb el perill de pluja i la possibilitat d'ajornament, fins a l'Alardo amb la novetat per segon any de la seua finalització en la Torre Na Valora o els 3.500 quilos de pòlvora demanats, més que l'any passat i tope permés en un dia d'entrega, passant per les Entrades amb la dificultat del traje únic per aquest any, el tindre de nou el servei d'autobusos per a pujar a festers i músics al Partidor, l'èxit de la venda de cadires on-line, les dos xiquetes que faran de Sargentetes en la Glòria Infantil, les celebracions del dia no festiu de Sant Jordi... aquests i molts més temps els tractem en l'entrevista que podem escoltar en l'àudio adjunt.

Tot a poc més de dos mesos per a que pose fi al seu mandat de vuit anys, amb una pandèmia pel mig, al front de l'Associació de Sant Jordi, en l'assamblea que tindrà lloc el 30 de maig i on es faran les eleccions a nou president. Per això, Miki, espera que aquestes siguen unes Festes que estiguen plenes de germanor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00