Fútbol

Ontinyent 1931 i Atzeneta UE busquen continuar amarrant els objectius

Els blanc-i-negres busquen la Copa del Rei, mentre que els Taronja poden assegurar pràcticament el ‘play-off’

L'Atzeneta UE celebra la victòria al camp del Rayo Ibense

Ontinyent

Cap de setmana on la lliga para per la Setmana Santa, excepte la Tercera RFEF. Tant Ontinyent 1931 CF com l’Atzeneta UE disputen els seus encontres, això sí en horaris no habituals, per tractar de continuar acostant-se als nous objectius que tenen per davant. En els dos casos disputen el seu duel contra equips que estan lluitant per la promoció d’ascens... i per evitar el descens.

La situació actual de la lliga ha portat a que hi haja sols 6 punts entre la cinquena posició, la que dona accés als llocs de ‘play-off’ d’ascens a Segona RFEF i la zona de descens, una autèntica bogeria que converteix a pràcticament tots els equips en aspirants a la promoció... i també a lluitar per la permanència.

L’Ontinyent 1931 visita un camp que, si bé és cert ja no té la mística dels últims anys i de l’inici de la temporada, el CD Utiel va estar durant molt de temps invicte a La Celadilla i com diu un refrany castellà, “el que tuvo, retuvo”.

L’encontre serà aquesta mateixa vesprada a les 20:00. En cas de guanyar els de Roberto Bas s’acostarien un poc més a la Copa del Rei, que sembla que es disputaran davant d’un Jove Español que no està fallant i porta 6 victòries consecutives. L'Utiel, en canvi, ha de tornar a guanyar si no vol veure com eixe somni per jugar la promoció que mantenen des de fa moltes setmanes es torna un malson per tractar d'evitar el descens.

L’Atzeneta UE per la seua banda disputarà l’encontre demà mateix, però a les 12:00 del migdia davant d’un dels equips que estava cridat a lluitar per tots els objectius possibles, però que s’ha quedat en un d’eixos aspirants tant a jugar el ‘play-off’ com a evitar el descens, ja que es troba actualment a 3 punts dels dos objectius.

A pesar de que no està sent la millor temporada per a cap dels dos equips, l’Atzeneta UE es troba en una posició molt més còmoda, ja que en cas de guanyar continuaria escrivint el seu nom en la disputa del ‘play-off’ i allunyaria al CD Roda a 14 punts. Els de la Vila-Reial, per la seua banda, son molt irregular i estan molt lluny del que s’esperava d’ells, però sempre son un rival dur i ja l’any passat van guanyar per 0-1 als de Berna Ballester en la promoció d’ascens, que igualment superarien els valldalbaidins gràcies al 0-2 de l’anada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00