Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
MÚSICA FESTERA

T02X13 Alcoi, avant la Festa! 'Chano' i 'La canción del harem'

Els sergents majors David Antolí i Jordi Seguí trien aquestes obres per arrancar la Glòria 2024

T02X13 Alcoi, avant la Festa! 'Chano' i  'La canción harem'

T02X13 Alcoi, avant la Festa! 'Chano' i 'La canción harem'

18:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712062968260/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Alcoi va pregonar les Festes de Moros i Cristians de 2024 amb la Glòria celebrada el passat 1 d'abril. Els 28 gloriers, junt als seus sergents, van recorrer el centre de la ciutat al compàs de diferents pasdobles. En el capítol 13 de la segona temporada d'Alcoi, avant la Festa! hem escoltat les dos obres que van sonar en la plaça per acompanyar als dos bàndols. Així, David Antolí, sergent major moro, va triar el pasdoble Chano de Julio Laporta Hellín per a l'arrancà dels gloriers de les filaes mores i Jordi Seguí, sergent major cristià, va seleccionar La canción del harem de Camilo Pérez Laporta per a l'inici de la desfilada dels 14 representants de les filaes cristianes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00