Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ESDEVENIMENT

Tibi acull el Festitro com a una de les cites inicials de la Trobada d'Escoles en Valencià

Es tracta d'una trobada musical on han participat centres educatius de nombroses poblacions d'aquestes comarques per a un total de prop d'un miler d'estudiants

Un moment de la celebració del Festitro a Tibi / Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià-Comtat

Tibi

Tibi és el poble que acollirà la XXXII Trobada d'Escoles en Valencià de l'Alcoià i el Comtat, el pròxim 25 de maig. Així un dels punts de partida ha estat el Festitro, una trobada musical on han participat centres educatius de Tibi (CEIP Luis Gosálbez), Onil (CEIP Sant Jaume), Muro (CEIP Montcabrer), Castalla (CEIP Número 2, Rico Sapena), Ibi (CEIP Teixereta), Beniarrés-L'Orxa (CRA Riu Serpis), Benilloba (CEIP Mare de Déu dels Dolors), Cocentaina (CEIP Bosco), Agres-Alfafara (CRA Mariola Benicadell), Banyeres de Mariola (CEIP Alfonso Iniesta), Alcoi (El Romeral, Miguel Hernández i IES Pare Vitòria) i Beneixama (CEIP Divina Aurora).

Vora un miler d'estudiants i docents es van donar cita a Tibi, convocats per la Coordinadora pel Valencià de L'Alcoià-Comtat (Escola Valenciana), en aquest multitudinari acte previ de les Trobades d'Escoles en Valencià. Pròximament, estan previstes altres activitats preàmbul a la Trobada, com ara una ruta literària a càrrec de l'escriptor Carles Cortés, el lliurament dels Premis Sambori i el recital poètic al sopar de presentació de les Trobades.

Tibi va reunir a prop de 1.000 estudiants amb motiu del Festitro, acte previ a les Trobades / Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià-Comtat

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00