Política

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, un dels ponents del projecte NOTE a Romania

El primer edil ontinyentí va intervindre ahir dijous en una jornada europea a Brasow, seu del projecte al que participa l'ajuntament de la ciutat

L'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez, amb el vice president de la ciutat portuguesa de Fundão, Miguel Gavinhos

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, intervenia ahir dijous en la jornada europea que se celebrava en l'Ajuntament de Brasow, a Romania. Aquesta ciutat és la seu del projecte europeu NOTE del que participa l'Ajuntament d'Ontinyent des de l' any passat.

El primer edil va exposar els diferents projectes europeus en els quals ha treballat l'Ajuntament d'Ontinyent, i coincidia amb els representants d'altres països europeus, en defendre la importància del vot en les pròximes eleccions europees i treballar per blindar i garantir els drets que tenim com a ciutadans europeus.

En paraules de L'alcalde: Confiem en que els fons europeus que aposten pel municipalisme, continuen i s'incrementen, perquè no són necessaris únicament per a modernitzar ciutats i fer-les més amables, sinó també per a contribuir en la vertebració del territori, per combatre les desigualtats i la despoblació, i, cal fer possible, que els fons destinats per a aquestes causes arriben a la seua finalitat i les entitats més menudes, puguen optar a elles.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00