Sociedad
Noticia patrocinada

Del 19 al 21 d'abril: Fira del Llibre a Alfafar

Des del divendres té lloc a Alfafar la Fira del Llibre, amb una agenda plena d’actes culturals per a totes les edats

11ª Fira del Llibre a Alfafar / Ajuntament d'Alfafar

Del divendres 19 al diumenge 21 d'abril de 2024 té lloc la Fira del Llibre d'Alfafar, plena d'activitats per al pública de totes les edats.

Per al públic més menut s'han organitzat tallers d’il·lustraciò i collage, d’aquarel·la, una gimcana literària, maquillatges artístics, la divertida activitat “Los animales de Martín” i la presentació del llibre infantil “Un perrito de la suerte”.

La resta d’assistents també té una agenda molt completa amb la presentació de diversos llibres, un recital de poesia i activitats musicals, a més del monòleg “Liándola Pardo”, a la sala Ventura Alabau, este divendres.

D’altra banda, també s'inaugura l’exposició fotogràfica Alfafar Modernista al Centre Cultural Recreatiu, que es podrà visitar fins el 16 de maig. A més, hi haurà visites dinamitzades amb el títol “Un passeig per l’Alfafar Modernista” que no vos podeu perdre.

Podeu trobar tota la programació i els horaris dels actes a les xarxes de l’Ajuntament. Ara és el moment de gaudir d’un cap de setmana literatura i cultura!

Consulta ací tota la programació de la Fira del Llibre d'Alfafar:

11ª Fira del Llibre a Alfafar

11ª Fira del Llibre a Alfafar / Ajuntament d'Alfafar

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

Recibe nuestras noticias en tu móvil
Activa la campanita y no te pierdas nada de la actualidad informativa

Suscríbete al Canal de Whatsapp de Radio Valencia
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00