La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Política

Natàlia Enguix explicarà a la militància els primers mesos d'Ens Uneix al govern de la Diputació

La formació municipalista inicia un cicle d’activitats per a la militància d’abril a juliol que inclourà actes a la seu d’Ontinyent i esmorzars en diverses localitats de la comarca

Natàlia Enguix als estudis de Ràdio Ontinyent

La secretària general del partit en Ontinyent i vicepresidenta de la Diputació de València, Natàlia Enguix, explicarà aquest dissabte a la militància del partit els primers mesos d’Ens Uneix al govern de la Diputació. En l’acte, que reunirà a regidors, regidores i militants de la formació municipalista, Enguix abordarà diverses qüestions d’interés relatives a la gestió que s’està duent a terme des del partit en la Diputació, que inclouen la confirmació de 3’2 milions d’euros en subvencions per a Ontinyent al que portem d’any, entre ajudes directes aprovades per la Junta de Govern i ajudes nominatives incorporades al pressupost de 2024.

Esta cita, que es durà a terme a la seu del partit en l’Avinguda Almaig d’Ontinyent, des de les 10:30 hores, servirà per iniciar un cicle d’activitats adreçades a la militància d’Ens Uneix que tindran lloc els dissabtes d’abril a juliol. Es tracta de la represa de dues iniciatives, els “Dissabtes a la seu” d’Ontinyent i els “Dissabtes a la Vall” en municipis de la comarca, comptant-se en el primer cas amb la intervenció del secretari general del partit, Jorge Rodríguez, així com de regidors com Òscar Borrell, Sayo Gandia, Àlex Borrell o Àngels Muñoz. Pel que fa als “Dissabtes a la Vall” amb esmorzars amb militants i simpatitzants del partit de diverses localitats de la comarca, estant previst inicialment dur a terme estes trobades a les localitats d’Agullent, Fontanars dels Alforins o Aielo de Malferit.

Natàlia Enguix passava este dijous per la Ventana Vall d'Albaida on destacava que volen eixir al carrer, eixir als pobles per explicar qui són.

Natàlia Enguix explica que van a realitzar en els dissabtes a la seu i els dissabtes a la Vall.

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713455859130/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00