Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Les Converses de Gent de lletres d’Alcoi giraran sobre el periodisme

El Club d’Amigues i Amics de la Unesco i la Coordinadora pel Valencià organitzen aquestes xerrades en maig amb els periodistes Javier Llopis, Maribel Vicedo i Ximo Llorens i la fotògrafa Juani Ruz

Les Converses de Gent de lletres de 2024 estan dedicades al periodisme

Les Converses de Gent de lletres de 2024 estan dedicades al periodisme

30:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715001304788/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Arriba la desena edició de Converses amb Gent de lletres que, en aquest 2024, estan dedicades al periodisme i a la divulgació. El Club d’Amigues i Amics de la Unesco i la Coordinadora pel Valencià han organitzat aquestes xerrades convocades una per cada setmana d’aquest mes a la seu de la Unesco (carrer Cid, 12) i seran amb entrada lliure.

En Hoy por hoy Alcoy hem rebut als protagonistes i a Mila Llorens, membre de la junta directiva de la Unesco que, primerament, ha explicat les activitats i l’exposició que tenen per a aquest maig.

El nou cicle de Gent de lletres s’iniciarà aquest dijous 9 de maig amb la xerrada amb Javier Llopis amb el títol Apassionat pel periodisme local; el dimarts 14 de maig serà el torn per a Maribel Vicedo amb Solfejant paraules; el dijous 23 de maig amb Ximo Llorens, L’home que estimava les màquines (d’escriure) i finalitzarà el 30 de maig amb Juani Ruz i Tota la vida dedicada al fotoperiodisme. Elles i ells han estat en el programa de Ràdio Alcoi i han donat un avanç del que parlaran en estes converses que s’iniciaran a les 19 hores.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00