Sociedad

Primer paset perquè puguen acabar les obres del CEIP Lluís Vives de Bocairent

Conselleria ha acceptat l'augment de 3.8 milions d'euros del pressupost i les obres podran eixir de nou a licitació

Entrevista a Xavi Molina. Ampliació del pressupost de conselleria per reprendre les obres del CEIP Lluís Vives

Entrevista a Xavi Molina. Ampliació del pressupost de conselleria per reprendre les obres del CEIP Lluís Vives

07:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715342616888/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La solució per a l’IES Lluís Vives de Bocairent, cada vegada més a prop. Després de més, molt més d’un any amb les obres del Pla Edificant parades, i amb els xiquets en unes condicions indignes de l’aprenentatge i l’esplai al pati, sembla que poc a poc va veient-se la llum al final del túnel.

Han sigut moltes setmanes, totes des de l’inici del curs, amb reclamacions periòdiques, amb concentracions de l’AMPA i la directiva a les portes del col·legi, i aquesta setmana hem conegut que a data 6 de maig la Conselleria d’educació ha enviat per fi la proposta de modificació de la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives.

Açò respon a una petició feta des de l’Ajuntament per un increment del pressupost de 3.734.826,86 euros. Aquesta dotació assignada permetrà intervindre l’edifici i els patis del carrer José Puig així com millorar alguns aspectes de l’entorn de l’aulari.

Ara és l’Ajuntament qui ha d’acceptar aquest tràmit, segons afirmen des del centre, un tràmit que s’espera es resolga en els pròxims dies perquè la Conselleria puga emetre la resolució definitiva per iniciar el procés de contractació d’una nova empresa constructora.

Lamenten que “encara queda un bon treball fins al reinici de les obres”, però celebren que “comença una nova etapa fruit de les gestions i accions conjuntes que hem dut a terme en els últims 8 mesos".

Escolta l'entrevista completa amb l'alcalde de Bocairent, Xavi Molina, fent clic a la imatge que encapçala la noticia.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00