Sociedad

Gran èxit d'Isa Duque en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent

També coneguda com 'Psicowoman' va reunir a prop de 100 persones parlant sobre conceptes com els mites de l’amor romàntic entre altres

La youtuber, escriptora i mestra Isa Duque a Ontinyent

La sexòloga i youtuber Isa Duque reuneix prop d’un centenar de persones el passat divendres al Teatre Echegaray en l’obertura de la V Escola Feminista d’Ontinyent. Duque, creadora del canal de Youtube “Psicowoman” i autora de llibres com “Acercarse a la generación Z” y “Sexualidades”, protagonitzava una xerrada molt interactiva, en la que, emprant diversos recursos audiovisuals, fomentava la participació del públic, per tal d’analitzar els mites de l’amor romàntic als mitjans de comunicació i abordar qüestions com l’educació sexual o la intel·ligència emocional.

La regidora d’Igualtat, Paula Soler, destacava que Duque “va saber arribar al públic amb una activitat molt àgil, on va abordar molts temes, i on fins i tot va fer ballar als i les presents. Va estar una activitat amb una molt bona acollida que ens ha servit per iniciar amb bon peu esta V Escola Feminista a la que animem a totes i tots a participar en les següents activitats”.

L’Escola Feminista es reprendrà el proper divendres 17 de maig a les 19:00 hores a la Sala Gomis, on, per primera vegada, es farà un homenatge a “dones que fan poble” i que van estar escollides pel Consell de les Dones d’Ontinyent. Elles són Susi Rodríguez, Eva Bernabeu, Àfrica Ferrero i Neus Rubio, i l’acte estarà dut a terme per la monologuista valenciana Maria Zamora. Paula Soler destacava que “són dones que, cadascuna des del seu àmbit han ajudat a que Ontinyent siga una ciutat igualitària i inclusiva, i que des del Consell de les Dones hem considerat que mereixen ser posades en valor”.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00