SER Deportivos AlcoySER Deportivos Alcoy
Más deportes
AIKIDO

Un membre del Club Aikido Alcoy Om aconsegueix el 1r Dan

Aquest cap de setmana, José Víctor Aguilera Segovia, membre del Club Aikido Alcoy Om ha superat l'examen per a ser reconegut com a cinturó negre 1er Dan, per part de l'AETAIKI - Aikikai España

Club Aikido Alcoy

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

La prova ha tingut lloc al marc del curs-memorial en record del Sensei Nobuyoshi Tamura, introductor de l'Aikido a Espanya, que s'ha desenvolupat a Navas del Rey (Madrid) en el qual han participat alguns dels mestres més importants d'aquesta disciplina a Espanya.
.
El reconeixement té encara més mèrit, donat que l'aikidoka del club alcoià té ja 62 anys (amb els 14 darrers de pràctica continuada al club) i amb el seu examen ha demostrat que la pràctica d'aquest art marcial no té una limitació per aquest motiu i, amb constància i dedicació es poden assolir aquests reptes. A més, s'ha de dir que José Víctor Aguilera Segovia ha rebut una felicitació especial per part del tribunal per l'alt nivell demostrat en la seua avaluació.

L'expedició del Club Aikido Alcoi Om l'han format 5 membres, entre ells Bruno Balaguer (6é Dan), mestre del club.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00