Opinión

Elisa i Susana

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'Elisa i Susana'

La Punxa és l'opinió de Juan Magraner 'Elisa i Susana'

00:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1715755973824/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pot aclarir algú en el consell de Carlos Mazón quin lloc ocupa la violència masclista, la violència de gènere? Ho dic perquè dia si dia també trobem diferències i missatges contradictoris. D'ahir, la consellera de justícia, Elisa Núñez, anunciava (zero sorpreses) un registre de víctimes sense prioritzar les dones víctimes de violència masclista i fa pocs dies assegurava que la fundació valenciana d'homes maltractats tindrà el mateix accés a ajudes i avantatges fiscals que qualsevol altra. I unes hores més tard, la vicepresidenta Susana Camarero, que rebia les associacions de dones i les deia que tranquil·les, que les ajudes públiques seran per víctimes de violència de gènere. Està clar qui té la clau de la caixa, però no està gens clar quina és la postura oficial com a govern més enllà de nadar entre dos aigües i intentar tindre contents a totes i tots. I les mitges veritats són les mentides més greus.

Sigue toda la última hora en el canal de Whatsapp de Radio Valencia: haz clic aquí y suscríbete para recibir toda la información y la actualidad del día en tu móvil.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
Juan Magraner

Juan Magraner

Editor 'Hoy por Hoy Matinal Comunitat Valenciana' y director del programa agroalimentario de 'La Llavor'....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00