Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ I CULTURA

José Luis Candela: "Esperem a molta gent que vinga a Tibi aquest dissabte 25 en les Trobades d'Escoles pel Valencià"

L'alcalde de la localitat ha estat en l'estudi central de Radio Alcoy, mentre que hem parlat també amb la regidora de Cultura de la població, Estela Castelló, i la secretària del centre educatiu, Eva Mira

José Luis Candela, alcalde de Tibi en l'estudi central de Radio Alcoy

Parlem sobre les Trobades 2024 de Tibi d'aquest dissabte (21/05/2024)

14:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716295193434/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Trobada d'Escoles en Valencià de l'Alcoià i El Comtat tindrà lloc aquest dissabte 25 a Tibi com a acte central dins d'una sèrie d'activitats que van començar el 22 d'octubre amb una conferèrncia, mentre que després va tindre lloc entre altres cites el Festitró, el lliurament dels Premis Sambori o el sopar de presentació d'aquesta Trobada amb un homenatge a Estellés. De tots aquests moments i en especial del dia central d'aquest dissabte 25 parlem amb l'alcalde de Tibi, José Luis Candela, que va estar a l'estudi central de Radio Alcoy, mentre que per telèfon han participat la regidora de Cultura, Estela Castelló, i la secretària del centre educatiu de la població, Eva Mira. En l'àudio adjunt podem escoltar l'entrevista als tres.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00